maandag 18 maart 2013

Korte uitleg Bloglovin...

Zoals iedereen al op verschillende blogs heeft kunnen lezen, stopt Google Reader. Zelf gebruikte ik dat niet, ik gebruik gewoon het dashboard op Blogger.com zelf...

Nou begreep ik ook dat je via dit dashboard (je indelingspagina) maximaal "maar" 300 blogs kunt volgen (dat haal ik momenteel bij lange na nog niet.... maar wat niet is kan nog komen ;-) )

Wanneer je dus via Google Reader de blogs leest van degenen die jij volgt, dan heb je een probleempje... Dit kun je oplossen door je aan te melden bij Bloglovin . Je kunt je daar aanmelden via Facebook of met je e-mailadres. Met een klik kun je dan je hele lijst van Google Reader overzetten naar Bloglovin.

Maar wil je ook dat mensen JOU gaan volgen via Bloglovin, dan is het handig om een button/ widget toe te voegen op je blog. (wanneer je de paarse letters aanklikt, kom je daar direct terecht!!) Je klikt daarna op 1 van de icoontjes, degene die je wilt gaan gebruiken. (linkje staat onder het icoontje) En tadaaaaaa!!!! Je hebt je Bloglovin button toegevoegd!!!
Wat voor mij verrassend was, was dat ik al een aantal volgers had via Bloglovin en dat wist ik helemaal niet hihii!!!

Hoop dat ik hiermee een beetje heb kunnen helpen...

8 opmerkingen:

 1. ja ik heb ze gister allemaal al ingevoerd dus ook degene die het nog niet hebben, hebben al vrienden als ze het gaan doen ha ha

  en ja ik zat aan de 300 en ik kon er niet meer bij nemen...nu wel
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thanx voor de uitleg..heb er gebruik van gemaakt..bleek ook al 51 volgers te hebben via bloglovin..nooit geweten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus als je 300 pagina's volgt met blogger, kan je met blogger niemand anders meer volgen, of je moet er gaan 'ontvolgen'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik het goed heb begrepen wel ja... Maar met Bloglovin kun je wel meer blogs volgen. En als je het zelf hebt, kan iedereen jou ook blijven volgen (ook als zij dus meer dan 300 blogs volgen via Blogger).

   Verwijderen
  2. Nu is 300 wel veel (alhoewel ik na 3 maanden toch al 83 blogs volg haha)

   Verwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!