Gewoon ik....

Wie ben ik??? Gewoon... Elise

Een jonge meid die geboren is in 1978, getrouwd is met Stef en samen met hem 2 dochters heeft: Sannemarijn (geboren 2002) en Annelieke (geboren 2006).

Sinds eind juni 2013 wonen we weer in Leeuwarden, daarvoor woonden we bijna 1 jaar in de Verenigde Staten. Dat deel kun je hieronder lezen. Onze dochters gaan nu weer in Leeuwarden naar school. Momenteel werk ik niet, weet ook nog niet goed wat ik wil gaan doen... Knutselen blijf ik in ieder geval zeker mee bezig!!

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *

Op dit moment wonen we in de Verenigde Staten! Om precies te zijn wonen we in Covington in Washington State. Covington is een klein stadje dat op ongeveer 40 minuten afstand ligt van Seattle. We zijn hier naar toe verhuisd vanwege het werk van mijn man, hij moet hier de automatisering bij enkele bedrijven op orde brengen.

Onze dochters gaan hier naar de Elementary School (lagere school) in Covington, waar ze het erg naar hun zin hebben!

Zelf ben ik les gaan geven op de Oranjeschool, een Nederlandse school in Seattle. Deze school is alleen op zaterdag geopend, dus de andere dagen ben ik thuis.

Aangezien ik me na een poosje thuis begon te vervelen, begon ik wat dingetjes te maken....  De resultaten daarvan vind je dus op deze blog terug. Ook zal ik hier af en toe iets vertellen over het leven hier.

Heb je vragen? Stel ze gerust!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!