donderdag 4 april 2013

In the spotlights!!!

Momenteel lees ik iedere ochtend eerst al jullie blogs, zodat ik weer "bij" ben. En dan is er voor mij vaak heel wat te lezen, want op het moment dat jullie bloggen, lig ik te slapen... Dus iedere ochtend eerst de dingen doen die gedaan moeten worden en dan: blog tijd!!!

Doordat ik veel rond kijk op alle blogs, kom ik ook vaak weer (voor mij) nieuwe blogs tegen. Zo komt het dat ik nu al meer dan 100 bloggers volg.... (en dat na 1,5 maand...). En af en toe kom je dan ook leuke blogs tegen waar maar heel weinig volgers zijn, terwijl ze toch leuke dingen vertellen, maken en laten zien!!

Vorige week berichtte ik al over Lady Ladette , ik was toen haar eerste en enige volger... Leuk voor haar is dat ze nu meer volgers heeft!! Maar er kunnen natuurlijk altijd meer bij!!

Een paar dagen geleden stuitte ik ook op de blog van Mevrouw D van Home in Dekkersland, zij volgt over haar leven als enige dame in haar mannen gezin, maar maakt daarnaast ook heel erg leuke dingen!! Iets wat ik bijvoorbeeld heel erg mooi vind is deze tas die ze maakte:



Dus neem eens een kijkje op haar blog zou ik zeggen!!

En vandaag kwam ik nog zo'n leuke blog tegen van Tante Jip! Zij is al wat langer actief in blogland, maar wil ook graag meer volgers! Het leuke is dat ze nu ook een erg leuke give away heeft lopen met 6(!!) verschillende pakketjes stof. De pakketjes worden verloot bij 50 volgers, dus als je wilt meedingen naar leuke stofjes... neem dan gauw een kijkje op haar blog!


Give away bij Tante Jip!!!

En wat ga ik vandaag zelf doen?? Ik ga lekker aan de slag met alle spulletjes die ik gisteren heb mogen ontvangen!! Gisteren heb ik nog geprobeerd wat (simpele, want alle begin is moeilijk) stempels te maken, zie hieronder:


Pffff, vind het nog best moeilijk!!!

En ga ik lekker genieten van mijn kopje(s) Senseo!! En ja, mijn mok staat op de onderzetter die ik kreeg van juffrouw Waardvleugel!!



En voordat ik het vergeet: een heel hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers!! Heb je zelf ook een blog, laat het me dan even weten, ik neem graag overal een kijkje!!

Iedereen nog een fijne avond!!!

11 opmerkingen:

  1. Wat Leuk dat je verschillende blogs aanbeveelt .... zo kom je nog eens ergens. Neem graag een kijkje. Blog ook nog niet zo lang dus weet hoe leuk het is om volgers te krijgen. Fijne dag..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super!!! Nogmaals dank je wel om mijn blog aan te bevelen, heel erg lief van je!!! Dankzij jou heb ik nu toch al wat volgers en dat maakt alles toch veel leuker! Ik werd ook volger van de andere blogs!!

    grtjs, katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elise, dankjewel voor de tips ik zal er eens gaan kijken !
    en oefening baart kunst hey :-)

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk zo'n rijtje met blog tips, ik ga eens neuzen! Fijne avond. Of ochtend ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk initiatief van je, zelf heb ik vandaag ook al Tante Jip ontdekt maar ik ga straks eens kijken bij de anderen die ken ik niet. Wij gaan bijna slapen en jij kan nog lekker aan het werk. Succes met de stempels! Lieve groetjes, Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je zo rond kijkt, dat doe ik ook. Dus bij deze nodig ik je ook op de mijne uit. www.fotootjevandaag.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, wat kun jij tekenen zeg!!! Prachtige tekeningen! Hoe kan ik volger worden van jouw blog??

      Verwijderen
  7. Ook hier de snailmail binnen, bedankt!
    De Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hee, weer twee leuke blogs erbij die ik nog niet kende. Thanx!
    En die stempels van je vind ik prachtig.. vooral dat uiltje, daar ben ik toch zo verliefd op he..
    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat gaat het goed zeg met je stempels gutsen, zie ineens dat ik wat berichtjes gemist heb!!!

    Fijn weekend
    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bedankt voor de tip ivm die blog van jip !
    Zo een tasje als hierbocven heb ik ook juist gemaakt
    Zalig al die patronen boeken van tegenwoordig!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!