vrijdag 5 april 2013

Lekker bezig

Na het lezen van alle blogs en het plaatsen van mijn eigen bericht had ik het plan opgevat lekker bezig te gaan en van alles te gaan maken. Alles naar beneden gehaald wat ik nodig dacht te hebben, klaar voor de start.... TRRINNNGGGGG!!! Hmmmm, zo vaak word ik nou ook weer niet gebeld op mijn mobiel hier... En een "vast" Amerikaans nummer hebben we niet...

De "nurse" aan de lijn: "Hello, Ennalieka doesn't feel so well....". Oké, ik kom eraan!! (Nu niet denken dat ik mijn dochter haar eigen naam niet kan schrijven, maar zo spreken ze dat hier uit....).

Dus hop, in de auto naar school om Anelieke op te halen. Keelpijn, buikpijn en een beetje misselijk. Thuis lekker op de bank gaan liggen en TV kijken, dat was het enige wat madammeke wou. Prima!

Toch nog maar even zelf ook wat doen... Wat ik had willen doen, kwam er niet meer van, maar dat geeft niks, kan een andere keer ook wel!!

Uiteindelijk wat kleine dingetjes gedaan en weer met de snailmail bezig geweest. Ook moeten er nog 2 pakketjes weg, maar dit wordt nu pas na het weekend....Annelieke had vanavond verhoging, dus blijft morgen ook lekker thuis. Maar echt dames, het komt eraan!!!

Hieronder de dingetjes die ik tussen alles door nog kon doen:
Het flesje links moest ik ontdoen van de lijm resten, want het flesje moest helemaal schoon voor een nieuw projectie. Maar daarover de volgende keer meer!!
Verder maakte ik van de kraaltjes van Jenneke en Hester oorbellen voor Sannemarijn, maakte ik nieuwe domino-magneetjes en labeltjes en ging ik aan de slag met snailmail. En tussendoor at ik nog wat dropjes :-) 

En nu, mijn bed maar eens opzoeken... Jullie alvast een fijne dag vandaag!!!

7 opmerkingen:

 1. Ooh hopelijk voelt ze zich snel beter!!

  En voor de rest weer leuke spulletjes gemaakt!

  Lieve groet, Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel beterschap voor de kleine meid!!!

  Ondertussen kan jij nog lekker verder knutselen!

  Grtjs, katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap met je dochter!
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap met je dochter! Hopelijk voelt ze zich snel weer beter.

  Groetjes, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap! En hé, die magneetjes komen me bekend voor.. ;) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ach, beterschap met de kleine dame..
  En wat heb je weer leuke dingen gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is altijd vervelend als kleintjes ziek zijn; sterkte en beterschap.
  Flessen... ben benieuwd wat je ermee gaat doen. Ik ben al een tijdje hoesjes aan het haken voor kleine koffiemelk flesjes... errug verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!