dinsdag 30 april 2013

What to do???

Manlief en ik, wij zitten een beetje in dubio nu...

Gaan we vannacht TV kijken en tussendoor slapen of gewoon naar bed??? Het is natuurlijk wel heel bijzonder, de troonswisseling!! En de vorige heb ik nou niet echt bewust meegemaakt... Ik was toen 1,5 jaar oud.

Wat zouden jullie doen???12 opmerkingen:

 1. De tv staat hier nu aan ( half 10) maar weet niet of ik het helemaal ga kijken.....er is zoveel leuks in de buurt te doen :):) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het nu 00.30 uur... Ga iig het eerste deel kijken, denk niet dat ik om 5 uur wakker zal worden/ blijven... :-)

   Verwijderen
 2. Ik zeg: Gewoon lekker opblijven en tv kijken! Je maakt dit maar 1 of 2 keer mee.(mischien wel 3keer haha. ) Ik was toen 8 jaar toen Beatrix Koningin werd en ik herriner mij dat als heel bijzonder. Ik was toen ook heel bang die dag voor die krakersdemostratie .
  Hier op de Nederlandse televisie gonst het van de Oranje uitzendingen . Nog een half uurtje en dan hebben we een Koning.
  Ik zeg tegen jullie aan de andere kant van de oceaan: Fijne Koninginnedag!
  Groetjes ut Fryslan , Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een fijne dag, veel plezier als je naar de stad gaat!!

   Verwijderen
 3. Bij de vorige troonswisseling woonde ik in Frankrijk, had geen tv, was nog lekker jong (18 jaar) en helemaal niet bezig met de nieuwe koningin. Ik hoorde het van een tante van een vriendin die een stuk uit de krant voor me had bewaard. Weer terug in Nederland ben ik jaren lid geweest van de Oranjevereniging en heb heel veel spelletjes georganiseerd voor Koninginnedag, totdat ik merkte dat de kinderen die bij mij spelletjes kwamen doen met hun eigen kinderen kwamen en ik mezelf erg oud voelde. Nu kijken we af en toe met een half oog naar de tv, maar ik denk dat ik gewoon de herhaling op het journaal ga kijken. Veel te mooi weer! En vanmiddag ga ik naar al mijn gehandicapten zwaaien die met een truckersrit door de buurt komen rijden. Leve de koningin, o nee koning! Fijne dag aan allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt natuurlijk ook nog kids he........daar moeten jullie ook weer voor uit

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit nu nog, maar denk dat ik voor het 2e deel niet wakker zal worden haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben Belgische, dus ik kijk gewoon niet ;-p

  Je kan het inderdaad opnemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. opnemen en doorspoelen ha! wij kijken hier al vanaf 10 uur vanmorgen. Het is wel echt heel bijzonder maar er zitten ook slaapverwekkende stukken tussen. De jurken kijken is leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ben net weer een half uurtje wakker... Heb dus het 2e deel gemist, niet wakker geworden... :-) Daar nog maar wat stukjes van terugkijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!