dinsdag 30 april 2013

Gewonnen give away en snailmail

Gisteren kwam er ook nog weer heel erg leuke post voor mij!! Bij Berber won ik een give away, ik had goed gegokt dat ze een slinger aan het haken was! Nou was ik laatst al enorm verwend door Berber met een snailmail, nu werd ik dus nog een keet verwend met leuke spulletjes!!


Ik kreeg vilt, verschillende mooie gehaakte spulletjes, ballonnen, en thee die ik nog niet heb geprobeerd maar heerlijk ruikt!! Daar ga ik vanmiddag van genieten!! Dank je wel lieve Berber!

Ook kwam er snailmail voor mij binnen. Cindy verraste mij met een dikke envelop met heel veel mooie spulletjes!! En ook mijn meiden kregen een verrassing van Cindy; allebei een mooie gehaakte bloembroche!! Dat vonden de meiden heel erg leuk!!! Kijk eens wat ik allemaal kreeg!

Ik kreeg heel mooi papier, een haarspeld met gehaakt bloemetje, een om haakt stoffen hartje, 2 vilten hartjes, een lief gehaakt uiltje (zo schattig!), een lilakleurig gehaakte bloem, hangertjes gemaakt van klei, olifantjes en hartjes, gehaakte bloemetjes en een lieve kaart!!! En nou ben ik vast nog een aantal dingen vergeten, het was ook zoveel!!

Super bedankt Cindy!! Hier ben ik heel blij mee!


Hebben jullie trouwens al eens een kijkje genomen op Cindy's blog handmade by francina? Ze maakt zulke leuke spulletjes!! Ik heb een paar fotootjes van haar blog in een collage gezet, maar als je nog veel meer mooie spullen wilt zien, ga dan gauw naar haar blog en wordt volger!! Volgens mij wil ze wel meer volgers en met haar creaties verdient ze ook zeker meer volgers!!!Hopelijk hebben jullie vandaag allemaal een geweldig leuk feest gevierd in Nederland!! Ik heb vannacht hier het eerste deel gevolgd, ben nu dus best duf, dus ga denk ik nog heel even mijn oogjes dicht doen...

9 opmerkingen:

 1. Je bent heerlijk verwend ! Ik heb ook al gesnaild met Cindy, geweldig hè en bovendien is ze een echte lieverd (net als jij natuurlijk!). Er is bijna wat onderweg naar jou vanaf m'n zolder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke post allemaal!! En gaaf dat je ook een stuk hebt gekeken van de troonswisseling ;) echt een bijzondere dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super post heb je gekregen ! Heerlijk he !
  Mooi was de troonswisseling , heel bijzonder x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. owwwwwwwwwwwwwwwwwwww wat heerlijk allemaal zeg!!

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo ver in de States en toch zoveel cadeaus vanuit de lage landen. Wat gaat dat worden als je ooit weer hier woont?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan en vond je de thee lekker??

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!