maandag 18 november 2013

Opruimen, breien en nummer...

Vanmorgen maar eens aan de slag gegaan op mijn rommelkamer hobbykamer!! Er ligt van alles aan creatieve spullen (dat heb je als je zoveel dingen leuk vindt om te doen...), maar ook de spullen die ik wil verkopen worden daar door mijzelf neergezet. Ook stond daar eerst een Expedit-kastje van IKEA, maar die heb ik verplaatst naar Anneliekes kamer voor haar speelgoed. 

Maar ondertussen ligt al het spul wat daar in zat ook weer in tassen op die kamer.... Ik wil er dan ook graag een ladenkast hebben, waar ik alles overzichtelijk in kwijt kan...

Komende zondag organiseert mijn zus een kinderkleding en speelgoed beurs, waar ik ook wil proberen nog wat spullen te verkopen, dus ook dat moet uitgezocht. Dus vandaag met mezelf afgesproken dat ik 's ochtends in de kamer bezig ga en 's middags de tijd neem voor 'leuke' dingen :-) .

En dus ging ik vanmiddag maar weer eens een keer verder aan mijn restjesdeken! Die is vanwege mijn pijnlijke schouder een paar weken blijven liggen, en dus pakte ik deze nu maar weer eens op. Wel meteen weer een gevoelige schouder, maar toch weer een stukje verder gekomen. Of het deze winter nog afkomt, geen idee.... Ik wilde nog een foto maken, maar daarvoor was het al te donker in huis. Dus misschien morgen!

En ook maar alvast een bingonummer, want vanavond heb ik een 10-minuten gesprek. Annelieke grabbelde, dit is het nummer geworden:


G50 12 opmerkingen:

 1. Lekker is dat, af en toe opruimen :D
  Uh, de bingo is bij mij een beetje mis gegaan... kan het allemaal niet bijhouden, sorry :(
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de bingo ook niet goed bij kunnen houden...maar elise heeft bovenin een pagina 'bingo' aangemaakt ;) waardoor je dus alle getrokken nummers kunt vinden :) Succes xx

   Verwijderen
 2. Bij ons vanavond ook een 10 minuten gesprek.
  Ben benieuwd naar je deken, fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker is dat wat veranderen in huis en opruimen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benieuwd naar het deken!
  Telt een verticale rij ook? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yes, de 2e op de bovenste rij!
  nog 3 te gaan! Heb er in totaal 10 afkunnen strepen!
  Groetjes Jorina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoef er nog maar 2 op de bovenste rij. Dit gaat spannend worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier afgelopen zaterdag ook aan het opruimen geweest. Wat een klus, maar ook zo heerlijk als alles weer overzichtelijk is. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier waren de 10-minuten gesprekken vorige week. Gelukkig maar, want deze week is nogal...euh... hectisch. Maar zo'n dagje opruimen kan zo heerlijk verhelderend werken in je hoofd. En het is ook nog eens dankbaar werk, je hebt pas echt resultaat als het vantevoren een gigantische rotzooi was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb t veel te druk voor blogland, maar lees zo stiekum nog wel mee..
  zo viel mijn oog ook op as zondag..én ja hoor...we will meet!!! oant snein! hanneke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!