zaterdag 30 november 2013

Druk dagje en bingonummers

Vanmorgen brachten we eerst onze jongste dame naar opa en oma, ze gaat er een nachtje logeren. En natuurlijk haar schoen zetten, samen met opa, die altijd de 'stoute' Sinterklaasliedjes zingt. En dus zal hij waarschijnlijk een zakje zout in zijn schoen krijgen... ;-)

Daarna weer richting huis, om vervolgens met de oudste dame samen naar de kringloop te gaan. Ze wilde graag een middagje met mama samen wat doen, geen probleem natuurlijk! Ook wilde ze graag haar kamer veranderen, dus zo gezegd, zo gedaan!

Bij de kringloop gingen we op zoek naar een stoel voor bij haar bureau (check!), een leuk lampje (geen check...), kussentjes (check!) en stoffen o.a. voor de kussentjes (check!). Ook zochten we naar iets leuks voor aan de muur, maar daar konden we niet voor slagen. We zagen een leuke spiegel, maar er zat zoveel lak op de spiegel zelf, dat we die maar lieten liggen...

Ik zal morgen nog wat foto's maken van de kringloop vondsten!

Daarna nog even bij de HEMA geweest en daar gelukkig wel geslaagd voor een leuk lampje! En een dekbedovertrek, maar die krijgt ze 5 december :-).

Eenmaal thuis alle meubels op haar slaapkamer verschoven naar hoe ze het wilde, pffff wat een werk!! Maar... ze is er helemaal blij mee!! Nu dus nog kussentjes voor Sannemarijns kamer maken, dat zal ergens komende week gaan worden.

En ook vandaag nog weer 2 bingo nummers!


N35 en O69

Morgen is er een vlooienmarkt hier in Leeuwarden, misschien kan ik er nog even naar toe...

2 opmerkingen:

  1. Er gebeurt niet zoveel op m'n kaartje hihi !
    Veel plezier op de vlooienmarkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg om zo bezig te zijn in de kamer van je dochter. Geeft zo'n heerlijk voldaan en meestal ook weer opgeruimd gevoel als het klaar is. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!