donderdag 27 juni 2013

Post, post en nog meer post (en nog niet eens alles....)

Toen ik zondag thuiskwam, lag er aardig wat post in mijn brievenbus!! Vervelende voor mij was alleen dat ik de sleutel van de brievenbus nog niet had, en dus moest wachten tot ik weer thuis na bij mijn ouders te zijn geweest. Ik moest dus nog heel even mijn geduld bewaren!

Maar toen ik 's avonds weer thuis kwam, werd de brievenbus ook meteen geleegd!! :-)

Als eerste maakte ik de envelop van Mariel open, ik had bij haar give away een leuke stempel gewonnen, die ik zeer zeker goed kan gebruiken bij het snailmailen!! Ook had ze er nog leuke labeltjes, een magneetje en een lief kaartje bij gedaan!!

Hartstikke leuk, super bedankt Mariel!!

De tweede envelop die ik openmaakte, kwam van Conny, zij stuurde me een welkom thuis kaartje en slinger en een lief speeltje voor de katten erbij!! De slinger staat helaas niet opgehangen op de foto, deze hangt voor het raam en daarom krijg ik slinger er niet goed op... :-( Maar er staat op: Welkom terug in Nederland. 
Hartstikke leuk van je Conny, dank je wel!!!

De 3e envelop die ik opende kwam van Anne, zij kan echt geweldig goed tekenen en stempels maken, kijk maar eens op haar blog!! Van Anne kreeg ik een heel mooi gem(h)aakt muisje voor de katten, met een extra lang touwtje met lusje eraan om zelf vast te houden en voor de katten langs te trekken. De katten zijn er dol op (ook op de lange draad hihi). Daarbij stuurde me ze ook nog een mooie poezenstempel en prachtig getekend briefpapier, wat ik kan gebruiken voor het snailmailen!! En ook aan onze meiden had ze gedacht: ze haakte voor allebei een vogeltje voor aan de sleutel! Heel lief! En de dames zijn er erg blij mee!!(helaas was de envelop wat nat geworden van de regen en kromde het papier wat, maar dat ga ik nog wel recht maken!)

De laatste envelop die ik openmaakte zondag kwam van Lisette, zij stuurde mij een envelop vol! Ze schreef onder andere:

"Omdat je veel spullen moest achterlaten... en je op zijn tijd ook echt even moet ontspannen bij deze wat lekkere knutselspullen."

Nou, met deze leuke spulletjes kan ik me zeker lekker gaan ontspannen!!! Ik kreeg leuke (memory)kaartjes, kraaltjes, bloemetjes, dominomagneetjes, poezieplaatjes, heel veel mooie papiertjes, tape, decoratiepareltjes, een mooie papieren zakje en leuke boekenbladzijden van kinderboeken en muziek. Zo kan ik alweer lekker beginnen met knutselen binnenkort! :-) Dank je wel Lisette, superlief van je!!
 *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *

En toen kwam er op dinsdag alweer post!!! Bij Kathy won ik zomaar nog een give away!! Zo win ik nooit wat, zo win ik er ineens 2 vlak achter elkaar! Ik won een leuke broche en daarbij stuurde ze ook nog leuke stickers! Helaas is de foto niet zo scherp....


Heel erg bedankt Kathy voor je leuke give away!!

En toen ging aan het einde van de dag de deurbel... Daar stond de pakketbezorger met een enorme doos!!! Natuurlijk gelijk uitgepakt, maar stom ben ik geweest door er foto's van te maken met mijn mobiel.... Ik heb zelf nog steeds geen internet in huis (grrrr.....) en lift nog mee met de buren, maar helaas krijg ik hun internet alleen maar op mijn laptop en niet op mijn mobiel en tablet. Dus daarom verklap ik nu nog niet wat er in de doos zat, dit zien jullie in 1 van mijn volgende blogs zodra mijn eigen internet het hier doet!

Ook vandaag kwam er weer post! Ik deed mee aan de papier swap van Studio Zakka. Maar omdat het nu al schemerig werd, maak ik daar morgen foto's van en laat ik het jullie dan zien! Maar ik kan al wel zeggen dat ik daar heel blij van werd!!! Kijk morgen maar mee, dan zie je waarom...

Voor iedereen nog een fijne avond en alvast welterusten!! En neem eens een kijkje bij al deze leuke blogsters, alle blogs zijn zoooo leuk!!!

11 opmerkingen:

 1. Oh, wat heerlijk...al die post!
  En wat ben je verwend....lekker van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh fijn te lezen dat alles goed bij je is aangekomen! Ben benieuwd naar je foto's ;)

  Liefs,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer heerlijk post ;-) en dat katten ook blij met de speeltjes fijn toch. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn al die post , lieve meid. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie en fijne post, je kunt weer lekker knutselen :):) Heerlijk dat er zo aan je gedacht wordt en aan je poezels :) Went het weer wat hier in Friesland? En morgen komt je hubbie thuis toch, heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk zeg heel veel post verrassingen !
  tja lastig hey even wachten tot internet het doet.
  en de kinderen hoe vinden die het om weer in nederland te zijn ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoo wat ben je verwend,geweldig en het stempeltje is zo leuk,fijn weekend,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeerlijk dat je zoveel fijne post hebt gekregen!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. :) wat goed om te lezen dat jullie heelhuids thuis zijn gekomen. En leuk om mijn post hier voorbij te zien komen! Geniet ervan.
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!