zaterdag 8 juni 2013

Het gaat lekker!!

Vandaag weer een flink stuk verder gekomen met inpakken!! (Al zou je dat niet zeggen als je hier nu om je heen kijkt....). 3 koffers met kleding zijn nu ingepakt, alleen de koffer van onze oudste dochter moet nog. Maar met de temperaturen van afgelopen dagen is het op haar kamer bloedjeheet en waag ik me daar dus maar niet aan.... Waarschijnlijk morgen maar na school.

Ook zijn er al wat boeken, spellen en knutselspullen ingepakt. Zit alleen nog even in dubio over mijn wolletjes... dat is nogal een voorraad.... en ik vind ze allemaal even leuk!!! Heb er al een heel aantal weggelegd voor de garagesale (geen idee of iemand dat wil kopen???) maar heb eigenlijk nog steeds teveel over om mee te nemen. Morgen maar weer proberen te schiften....

Onze jongste is vandaag druk bezig geweest het speelgoed uit te zoeken... eigenlijk wilde ze alles mee. Maar dat gaat helaas niet.... =(  Uiteindelijk hield ze 5 (barbie)poppen over, na enig gemopper en 10 keer de vraag:  "is dit ook teveel mama???" (zo sneu...)

De auto ondertussen al volgeladen met schoolspullen, dus als het goed is is dat morgen allemaal weg. Mocht ik dan toch nog iets tegenkomen, dan kan dat volgende week altijd nog mee.

Ook ben ik even aan het "opruimen" geweest op mijn blog. De give aways vind je niet meer onder een tabje bovenin, maar aan de rechterkant van mijn blog. Zo zijn ze beter zichtbaar voor medebloggers!

Verder staan alle labels helemaal onderaan en kun je daar dus zien waar ik zoal over blog...

Een hartelijk welkom voor mijn nieuwe volger!! Fijn weekend allemaal!! Wij gaan zondag nog bij vrienden BBQ-en!

10 opmerkingen:

 1. Agossie, je meisje.... echt wel heel sneu hoor dat ze zo een beetje al haar speelgoed moet achterlaten. En jij succes met het schiften van je wolletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig. Maar het zal af en toe niet meevallen, zeker niet voor je dochtertje(s). Veel succes en een heel fijn weekeinde!
  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och dat is zeker sneu,ik was ook altijd zo gehecht aan mijn spulletjes,nog steeds eigenlijk,fijn weekend,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffff dat lijkt me een supermoeilijke klus voor jezelf al en lijkt me heel pijnlijk als je dan tegen je kindjes moet zeggen dat er dingen niet mee kunnen, het is natuurlijk niet anders, maar voor hun is dat toch wat moeilijker om met het verstand te kunnen bekijken...sterkte er mee en een gezellig week-end!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oei...lijkt me zooo moeilijk! Ook voor je meiden...
  Succes nog en veel liefs Theetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je nu lekker opschiet met inpakken. Maar oh, wat sneu als een kind spulletjes moet achterlaten. Van de andere kant: ze leren er natuurlijk ook van. Maar bij zoiets zou ik "pijn" in mijn hart krijgen.

  Wens jou en vooral je kindjes heel veel succes met het kiezen van de spulletjes die meegaan en die achterblijven.

  Hoe gaat het inmiddels met je vader?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wollekes, als ge die nu heel hard oppropt.....kunt ge ze dan niet meenemen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach je lieve dochtertje ... Lastig om uit te leggen aan ze he als dingen niet mee kunnen . Lijkt me zwaar om te zien als moeder .
  Fijn dat je nu zo goed opschiet met alles inpakken , geeft wat lucht .
  Geniet van je weekend xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat sneu ja. Jammer dat het zoveel geld moet kosten om iets per post te versturen. Hopelijk zijn er nog genoeg gaatjes in jullie koffer voor al die spulletjes

  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is erg jammer dat opsturen geen optie is.En dus van heel veel dingen afscheid genomen moet gaan worden.
  Heel veel wijsheid gewenst met de juiste keuzes.
  sterkte!
  Heb helaas geen privejet om je te kunnen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!