maandag 3 juni 2013

Durf te vragen #4

En daar ben ik wederom met een vraag...

Onze poezebeestjes hebben hier een grote hoeveelheid speeltjes die ik mee heb gekregen toen ik de poezen overnam. Nu is het mandje met al die speeltjes niet echt mee te nemen naar Nederland, dus deze wil ik terugbrengen naar het opvangadres waar de katten vandaan komen. Deze vrouw vangt bij huis regelmatig (wilde) katten op, dus zij zal ze goed kunnen gebruiken. Wel neem ik hun 2 meest favoriete speeltjes mee.

 Maar werkelijk, met alle speeltjes die in het mandje zitten wordt gespeeld!! Ze duiken zelf met hun neus tot op de bodem van het mandje om iedere keer weer iets anders te pakken...

Mijn vraag:

Is er iemand die voor mij (of eigenlijk voor Taz en Gracie natuurlijk) een klein muisje of iets dergelijks kan haken?? Zodat ze iets meer hebben dan hun 2 speeltjes in het begin? 

Deze katten spelen namelijk echt heel veel en doen dat ook op een manier zoals wij zelf nog niet eerder hebben gezien bij onze vorige katten. Ik zal kijken of ik er een filmpje van heb en anders probeer ik het nog te filmen...
Taz en Gracie

14 opmerkingen:

 1. Sorry ik ben nog niet zo goed in haken anders had ik het graag voor je gedaan x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel grappig trouwens Lobbes heeft ook een grote bak met speelgoed en die zoekt hier ook vaak in omdat hij een dan met speciaal dat speeltje wil spelen. Grappig om te zien hoor zo'n zoekende hond met zijn snoet in zo'n bak.

   Verwijderen
 2. Ik wil wel, maar haken is nu wel niet echt een van mijn specialiteiten! Bij ons wordt fervent gespeeld met van die plastieken muisjes waar een harig omhulsel rond zit! Ik wil je zo wel eentje halen en opsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet haken. Maar onze katten zijn zo nu en dan "uitgespeeld" met bepaald speelgoed. Ik kan wel iets naar je opsturen, zodat er in hun nieuwe huisje straks iets nieuws ligt te wachten. Je mag me een mailtje/berichtje sturen met het adres waar het dan naar toe kan en wanneer ik het kan versturen.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Elise!

  Ik heb geen katten meer, maar ik heb nog wel een paar speeltjes liggen. Wil je ze hebben? Als ik je nieuwe adres mag, dan wil ik ze wel opsturen.

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooit heb ik een muisje gehaakt, dat was best goed te doen. Ik wil wel een poging wagen.
  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die katten van je zien er inderdaad geweldig gretig en ondeugend uit.
  Vooral die zwarte kijkt wild uit zijn/haar(?) ogen.
  Mijn ondervinding is "zoveel te zwarter de pupil, zoveel te heviger ze ineens kunnen losbarsten". Geweldig toch!

  Het spijt me, ik kan gen muisjes haken maar zoals ik hierboven merk, ga je al meteen heel veel speelgoed bij aankomst hebben.
  't Zal een hele aanpassing voor de katten zijn. Hebben ze een tuin in hun nieuwe huis?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hebben daar wel een tuin, maar ik weet nog niet of ik ze naar buiten laat... Hier blijven ze ook binnen, vanwege hun lange vacht maar vooral ook vanwege de coyotes. Gelukkig hebben we die niet in Leeuwarden!!!

   Verwijderen
 7. Natuurlijk! Voor die lieve poezenbeesten wil ik wel wat leuks maken!! Heb het nu alleen door de week te druk om een haaknaald op te pakken, maar in het weekend kan ik aan de slag! Je kan mailen naar laurahondema@hotmail.com om je adres door te geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een prachtige poezenbeesten! Wij hebben er ook twee en kan enorm van ze genieten...die spelen alleen dus vrijwel niet met 'speciale' speeltjes, maar vooral met dozen, propjes, draadjes...dat soort dingen. Laatst had ik een kattentunnel gewonnen en die vinden ze dus wel helemaal het einde! Ik zie dat je al aardig wat lieve 'aanmeldingen' hebt, kan me voorstellen dat je niet gelijk je nieuwe huis wilt laten uitpuilen met kattenspeeltjes...hahaha, maar mocht je toch nog iets willen, wil ik met alle liefde een muisje haken hoor of een visje da's weer wat anders misschien:-)! Laat maar weten, via mijn naam hierboven kun je mijn email vinden! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!