dinsdag 4 juni 2013

Over inpakken, opruimen, uitzoeken, inpakken en post!

Ik begin met het leukste: gisteren ontving ik een snailmail van Conny. Ze stuurde een lange brief (6 kantjes!), zo leuk om te lezen!! Ze stuurde nog een leuke poster mee, grappige magneetjes, Hollands lint, foam bloemetjes, een gummetje en mooie labels!! Kijk zelf maar!Leuke was dat ze alles had verpakt in rood, wit, blauw en oranje, om alvast weer in de "Hollandse mood" te komen. En ze had de envelop echt heel mooi gemaakt!!

Dank je wel Conny, heel erg leuk dat ik van jou een snailmail krijg!! De laatste die ik had gekregen was natuurlijk al even geleden en stiekem miste ik de leuke post toch wel een beetje... Dus was/ ben ik heel blij!!! Straks terug in Nederland, als ik weer wat gesetteld ben, ga ik weer heerlijk aan de slag met snailmailen!!! Heb er nu al zin in!!

En wat ben ik momenteel verder aan het doen??

Inpakken, uitzoeken, opruimen, inpakken en dat soms in willekeurige volgorde... Ben het al helemaal beu.... Gelukkig is het nu nog vooral de kleding die ingepakt moet worden, daar ga ik vandaag een begin mee maken. Is alleen zo lastig als je iedere keer weer iets nodig hebt... Maar we gaan gewoon uit de koffer leven haha!! Een beetje kamperen in eigen huis.

Gelukkig heb ik alle spullen van de Oranjeschool al apart in dozen gedaan, dat kan zaterdag dan alvast mee naar school en gaat het naar mijn opvolgster. De week erna is de laatste schooldag, dus dan heb ik het toch niet meer nodig. En ben ik er in ieder geval op tijd vanaf! ;-)

Al onze eigen boeken en spellen zitten ook al in een koffer. Het irritante is alleen dat je steeds die koffers moet wegen, ze mogen niet zwaarder zijn dan 23 kilo. Gelukkig mogen we af en toe even de weegschaal van de buren gebruiken, want zelf hebben we hier geen 1.

Nu nog even tussendoor de was ophangen, volgende erin, want het is mooi weer en dus gaat alles lekker naar buiten!! Morgen komt er weer een extra stapeltje was, want onze oudste is gisteren op schoolkamp gegaan en komt morgen weer thuis. 

12 opmerkingen:

 1. Nu komt het echt wel heel dichtbij! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie post,lijkt mij wel vermoeiend zo een grote verhuizing en je zult vast blij zijn als het allemaal achter de rug is,nog even volhouden,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke snailmail gekregen :):) Veel succes nog en voordat je het weet is het al zover...X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post heb je gekregen. En het verhuizen komt nu natuurlijk steeds dichterbij succes nog even!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er blij mee bent. Ja van die 6 kantje had ik ook echt kramp in mijn vingers van het schrijven haha, maar ik schreef het met alle liefde.

  Ik kan me goed voorstellen dat je een beetje klaar bent met dat opruimen inpakken (weer uitpakken en weer inpakken)en uitzoeken nog even en dan is het zo ver om weer richting huis te gaan. Doe maar rustig aan hoor ik zie wel weer een keer iets terug verschijnen. Dat is het heerlijke van snail mail geen druk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch nog even hele leuke post gehad voor je vertrek.

  Maar pfff....al dat inpakken. Het houdt je in ieder geval van de straat ;)
  Heel veel succes met de laatste loodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post heb je gekregen!
  Ik heb bewondering voor je hoe je dit allemaal doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke post! Wat een heerlijk vooruitzicht dat je over een paar weken weer lekker kan snailen :-)
  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke post meid. Wat een geregel zeg wat er allemaal op je afkomt.. pfffff

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel succes nog met die laatste loodjes, straks weer fijn in holland en lekker aan de snails!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!