zaterdag 17 augustus 2013

(Verjaardags)post!

Gisteren werd ik zomaar verrast door leuke post in de brievenbus! Van Janneke (helaas geen blog) kreeg ik snailmail. We hadden elkaar al eens eerder slakkenpost gestuurd, en nu kreeg ik er weer 1!!

En ze stuurde erg leuke dingen!!Dank je wel lieve Janneke!! Je krijgt er binnenkort weer 1 van mij!

Vandaag lagen er 3 enveloppen in de bus! Allemaal verjaardagspost, zoals jullie zullen begrijpen voelde ik me vanmiddag al een beetje jarig! :-) 

De eerste envelop die ik opende was van Conny, ze stuurde me een felicitatie kaartje met een mooie zelfgemaakte armband! En van deze kleuren hou ik heel erg, deze draag ik morgen de hele dag!
Dank je wel lieve Conny, er komt snel een snailmail naar je toe!

De tweede vlop was van Vera van Studio Hip. Vera vroeg of ik met haar wilde gaan snailmailen. Natuurlijk wil ik dat, gezellig! Ze gaf aan nog niet zo ervaren te zijn in het snailmailen en hoopte maar dat ik het leuk zou vinden... Nou, dat vind ik het zeker!!! Kijk maar eens wat Vera stuurde! Ze maakte er een verjaardags-snailmail van.Ik kreeg een superleuk mapje met allemaal leuke spulletjes, waaronder een notitieboekje, leuk papier, ballonnen (die morgen worden opgeblazen :-)  ), een leuk kaarsje in uiltjes vorm voor op de taart (waar vind je die?? Dochterlief is over 4 weken jarig ;-) ). Dit allemaal zat, met nog meer spulletjes, in een envelop met confetti...En last but not least: een verjaardagsslinger!! Zelfgemaakt!! Die ga ik zo alvast ophangen! Dank je wel lieve Vera!!

En eigenlijk vind ik dat het blog van Vera wel meer volgers verdiend... Neem eens een kijkje op haar blog en zie wat voor leuks ze eerder maakte van bijvoorbeeld puzzelstukjes!!!

Van de laatste envelop zag ik aan het handschrift van wie deze kwam... Van mijn lieve vriendin Wilma! En de opdracht is me wel duidelijk... ;-)

Dit kreeg ik van haar en haar gezin:
Het tijdschift 'Mollie makes', een leuke kaart en het haakboekje 'Vrolijke diertjes haken' met daarbij 3 haaknaalden. Ik weet dus wat ik de komende tijd moet gaan oefenen!! :-)  Thanx Wil !!

Vandaag ging ik ook nog even naar een rommelmarkt in mijn geboortedorp en naar een geweldige woon-/ cadeauwinkel. Hierover vertel ik komende week meer!

De monchoutaart is gemaakt en de zalmsalade ook! Morgen nog lekkere bowl maken en dan maar duimen dat het droog blijft, dat is wel zo prettig met een barbecue... Duimen jullie mee???

Ennehhhh... Jullie kunnen nog meedoen aan de give away!! Ergens morgen trek ik een winnaar!! klik hier om je aan te melden!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk en dat al voor je verjaardag! Heel veel plezier morgen en ik duim mee dat het droog blijft. Alvast gefeliciteerd!

  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elise ..
  Fijn dat je de snailmail leuk vind :) en lief dat je reclame voor me maakt!! Dankjewel daarvoor :).
  De uilenkaarsjes heb ik bij de action gekocht.. Zitten 3 uiltjes in en 2 vlinders in een pakje!
  Een hele fijne verjaardag morgen!
  Liefs vera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoera voor jou vandaag !!
  Hopelijk komt mijn post ook nog aan, die heb ik al een paar dagen geleden verstuurd....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte geflicitaart met je verjaardag. Wat een gezelloge post heb je gekregen. Geniet vandaag van je verjaardag. Al is het weer nog niet echt toppie. Meestal is dat wel beter op 18-8 (onze dochter wordt vandaag 12 jaar). Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. alvast een hele fijne verjaardag toegewenst!

  (momenteel een give away bij mij => madebyelke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik gokte al dat je blauw mooi vond. Gelukkig goed gegokt. Fijn dat je er blij mee bent. Ik hoop dat je nog een fijne avond hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!