dinsdag 20 augustus 2013

Pruimen, post en visite


Hier zien jullie een stuk van onze pruimenboom! 5 jaar lang deed de boom helemaal niks... Geen vrucht, helemaal niets! Alleen de lucht in groeien, dat dan weer wel :-) . Dus na 5 jaar was ik het een beetje beu en ging ik de pruimenboom rigoureus terugsnoeien. En toen kregen we vorig jaar een berichtje van de buurman terwijl in de VS zaten. 'De pruimen zijn heerlijk!!'

Welke pruimen??? Het bleek dat de boom ineens vruchten gaf! Gelukkig nu dus ook weer, we hebben er al een paar van gehad en morgen zal ik proberen er wat meer te plukken. Er zijn al liefhebbers... Mijn ouders willen er graag pruimenjam van maken. Dus daar zullen we een aantal voor apart leggen.

Vanmiddag kreeg ik weer post! Wat is en blijft het toch leuk om post te krijgen!!

De eerste die ik opende was van Monique van Kiekeboel, ze maakte een snailmail met erg leuke spulletjes erin!Spulletjes gemaakt van vilt, een sleutelhanger, leuke figuurtjes van strijkkralen en heerlijke thee!! Dank je wel Monique!!!

De tweede envelop was van Alexandra, ik had mij opgegeven voor haar PIF (Pay It Forward).  En dit stuurde ze mij:


In de envelop zat een cadeautje met daarin nog weer meer cadeautjes. Leuke spel kaartjes, een kussentje, labels, gehaakte bloemetjes, een omhaakt kaartje en een heerlijke geurhanger voor in mijn kledingkast! Deze hang ik vanavond direct in mijn kast!!

Dank je wel Alexandra, nu is het mijn beurt om een PIF te organiseren. Daar kom ik deze week nog mee met een berichtje!

Zelf verstuurde ik vandaag ook nog 2 snailmails, 1 via Tante Jannie's Postkamer en 1 "gewoon". Daar zullen jullie op de blogs van de betreffende personen nog wel over lezen... Daarnaast ben ik ook nog bezig met andere snailmails, maar die dames mogen nog even wachten... Scheelt dat ze het zelf niet weten hihi!!

En vanavond kregen we onverwachts visite... 


Hier zie je onze bezoek(st)er, ik vind ze altijd zo schattig om te zien!!! Het was al wat aan het schemeren, dus moest de flitser (helaas) aan om het egeltje een beetje fatsoenlijk op de foto te kunnen krijgen.


7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie post heb je gekregen! En van pruimen kun je echt heerlijke jam maken vooral als je het niet te veel suiker door doet :)! Groetjes Friemel en Tinus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owwwwwwwwwwwww dat egeltje ♥ en wat een mooi gezicht zo de pruimenboom

  leuke post! geniet...liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pruimentaart ook erg lekker.. Schattig dat egeltje.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier ermee, ik vond het leuk om te maken voor jullie dames, en die pruimenboom wat hangt die vol, mijn zus bracht er vandaag ook mee met lekkere kersen, en van de pruimen had ze een heerlijke taart gebakken. En wat dat egeltje betreft zo leuk , had dat in mijn vorige huis ook dat er 1 s'avonds kwam ik legde dan een rauw ei neer gewoon heel en s'morgens was er een klein gaatje in en leeg gezogen vinden ze lekker...

  Lieve groetjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan!
  Was voor mij de eerste snailmail.....
  Maar leuk om te doen :-)
  Veel plezier ervan!

  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!