zondag 5 mei 2013

De 2e en laatste dag :-)

Vandaag de 2e dag van de garagesale gehad. Omdat we gisteren al veel kwijt waren, hebben we gisteravond nog wat meer spulletjes opgezocht, zodat we vandaag nog weer wat meer te verkopen hadden. Ook vandaag weer goed verkocht, morgen dus geen garagesale meer voor mij!

Uiteindelijk hebben we nu nog 2 kleine doosjes over, zijn we na 2 dagen ruim $370,- rijker en vooral een roodverbrande huid rijker :-) .

Nu de komende weken de spullen inpakken die mee moeten naar NL. En tussendoor nog lekker op vakantie, we gaan nog 5 dagen naar Disneyland California!! En daar hebben we natuurlijk heel veel zin in!!!!

Nu eerst even gauw bij de Mc wat eten halen en dan de hele avond lekker niksen en bank hangen...

12 opmerkingen:

  1. Zoooo dat is goed verlopen zeg ! Heerlijk joh , opgeruimd en wat centen in de knip .
    En op vakantie naar disney !!!!! Zooo ben even beetje jaloers ... Is droom van mij die ws nooit uit zal komen helaas . Maak je foto 's ? Kan ik ook een beetje meegenieten .. Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ruimt heerlijk op zo! En ik zal zeker foto's maken in Disney!!

      Verwijderen
  2. Wauw goed gedaan zeg !!!
    En Disney, oooooh zo leuk.... in de States naar beide parken geweest Californië en Florida en hier in Parijs ook maar dat is ook alweer zooooooooo lang geleden. Ik wil ook !!! Have fun !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wowww dit is heel goed gegaan zeg wat enorm leuk en een last minder

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontvangst. Jij had vast mooie spullen te koop

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw goed verkocht zeg! Ik hoop dat je niet te veel last krijgt/hebt van je rode huid.... heel veel plezier in Disney!!!!!!!!!! Zal vast lukken, ik ben erg benieuwd naar je foto's :):):) kunnen we met z'n alleen mee genieten :):):) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, dat is lekker gegaan. En Disney Californie is geweldig! Veel plezier daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed verkocht zeg en veel plezier bij Disney!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat heb je goed verkocht. Dan is het zeker leuk!
    Veel plezier in disneyland!
    groeten Cream@

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super dat de garage sale zo goed verlopen is. Dat hoef je in ieder geval niet meer in te pakken, woehoe! Heel veel plezier in Disneyworld.... ben beetje jaloers! Beetje maar hoor haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat moet een lekker gevoel zijn, alles opgeruimd en er dan ook nog een mooi bedrag aan overhouden. En het hoeft allemaal niet mee naar Nederland, scheelt ook weer. En na zo'n druk weekend is het helemaal geen straf denk ik om een avondje te niksen. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel veel plezier in disney. maar gezien de verhalen die mijn moeder ooit verteld zij is er geweest ik nog nooit. moet het er waanzinnig mooi en leuk zijn. we; in parijs en dat is al leuk.

    lieve groetjes christa

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!