donderdag 9 mei 2013

Snailmail en nieuwe volgers!

Ha dames (en misschien ook heren??)!!

Nu maar even een verzoekje van mijn kant... Ik ben met een aantal dames aan het snailmailen, wat echt super leuk is!!! Maar misschien voel je de vraag al aankomen... Zouden jullie mij voorlopig geen snailmail in de VS willen sturen?? Ik weet dat er nog wat onderweg is en ik kan niet wachten tot ik het ontvang hihi, maar ik wil graag alle gekregen spulletjes ook weer meenemen naar NL!!! En als er vanaf nu nog nieuwe wordt verstuurd, weet ik niet of dat allemaal gaat lukken...

Ik blijf zelf natuurlijk nog wel een paar hier vandaan sturen!!!

Ik heb alle tot nu toe gekregen spulletjes in een doos gedaan, zodat ik dat kan versturen naar mijn huis in Leeuwarden.

Natuurlijk wil ik ook al mijn 'gereedschap' houden (zoals de looms, haaknaalden, stof scharen, gutsjes e.d.), dus ook die gaan in een doos naar Leeuwarden.

Betekent voor mij dus wel dat ik een heleboel wol, garen, papier e.d. weg zal moeten doen, snik snik... Het is niet anders, in NL maar weer op zoek naar iets nieuws!!

Goede nieuws is dat ik de verrassing voor de give away zoveel mogelijk ga vullen en het pakket dus nog wat groter wordt!!! Dus wil je kans maken en doe je nog niet mee?? Meld je dan hier!! nog even aan, meedoen kan tot 1 juni. Op 1 juni maak ik de winnaar bekend!!

En dan natuurlijk ook een heel hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers!!! Af en toe lees ik dat iemand volger is geworden, maar zie ik dat niet... Volgen kan natuurlijk ook via Bloglovin, weet iemand hoe je kunt zien wie daar je volgers zijn???

Zelf vind ik het prettiger als je 'gewoon' volger bent via de blog zelf, want dat Bloglovin is niet helemaal mijn ding...

Maar ik vind het hartstikke leuk dat jullie mijn verhalen willen lezen en ook reacties achter laten!! Iedereen heel erg bedankt daarvoor!! :-) 

Wens ik jullie nog een fijne avond!!!

11 opmerkingen:

 1. Hoihoi, ik las net je reactie en wil wel met je snailmailen, maar zie dat het voorlopig dus niet zo handig is. Succes met alles uitzoeken enzovoorts, en afscheid nemen van de dingen die je achter moet laten! Liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan jou natuurlijk wel alvast een snailmail sturen!!!!

   Verwijderen
 2. Oeps ik heb nog wel een pakket jullie kant op gestuurd, hopelijk komt die optijd aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was 1 waar ik al rekening mee hield hihi. Nog ruim 6 weken voor we vertrekken, dus die zal hier zeker op tijd zijn!!

   Verwijderen
 3. Spannend hoor! Jammer dat je ook dingen weg moet doen :(:( Maar genoeg hier te krijgen :):) Ik zit ook te denken om te gaan snailmailen, lijkt mij er leuk! :):) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stuur mij je adres dan stuur ik je een snailmail!!!

   Verwijderen
  2. Ik zeg ook : Janny, gewoon dóen dat snailmailen, zoooooooo leuk!

   Verwijderen
 4. Ik hoop dat die van mij toch ook binnenkort op je mat valt ! Balen dat je je wolletjes en papiertjes niet kunt meenemen maar wij weten dus wél wat we jou moeten sturen als je weer in NL geland bent hè, dat gaat dus echt wel goedkomen meissie.
  Oh en op Bloglovin kun je NIET zien wie je volgers zijn, ik heb het helemaal uitgezocht. Jammer hè, ik meld me altijd zowel op blogger aan als op bloglovin, dan volg ik dus een soort van dubbel maar ik vind het ook wel leuk om te zien wie m'n volgers zijn, iets persoonlijker (je ziet het natuurlijk ook wel bij de reacties, áls degenen tenminste reacties plaatsen. x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat mijn snail mail ook nog op tijd aankomt, en anders stuur ik je een nieuwe snailmail als je weer in Leeuwarden bent!
  Ik heb bloglovin ook nog niet helemaal begrepen, maar ik moet bekennen dat ik me er niet helemaal in verdiept hebt. Succes met het inpakken van je spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien wil de school wel wat knutselspullen hebben? Maar daar heb je vast al aan gedacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, dan hoef ik niet meer 'na te denken' waar mijn smailmail voor jou naar toe gaat...
  Blijft gewoon in Nederland dus :-)
  Dan wacht ik nog even met versturen...

  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!