vrijdag 17 mei 2013

Afleiding

Gisteren was helemaal mijn dag niet, ik was behoorlijk onrustig en wilde het liefst meteen naar Nederland... Dus zocht ik voor mezelf afleiding. 1 doos ingepakt, verder wilde het niet... Toch in ieder geval weer een doos verder!

Dus toen ben ik maar op de bank geploft en ben gaan breien. Had het al even niet meer gedaan, omdat ik er niet aan toe kwam, dus was wel even lekker! Ik had een "wol" dat meer op een meters lange soort veter lijkt die ik wilde gebruiken, maar had geen idee wat ik ervan wilde maken... Gewoon maar gaan breien, ik zou wel zien...

Nu zijn dit maar kleine bolletjes, dus veel kon ik ook niet maken. Een vierkantje gemaakt en daarna moesten we alweer weg, want Annelieke had een musical van school. Klas 1 en 2 speelden samen de musical 'Bugz' en Annelieke was als Ladybug (lieveheersbeestje) verkleed.

De musical was erg leuk! Na afloop nog even wat foto's van Annelieke gemaakt, dit was toch wel de leukste!
Daarna even wat McDonalds gehaald en weer richting huis. En hoewel ik heel erg moe was, toch verder gegaan met het gebreide lapje.

Ik besloot er een haaknaalden rol van te maken, dus zette ik (met de hand) het vilt aan de wol vast, maakte er nog 3 knopen aan en klaar!!

Eindelijk weer eens wat gemaakt!!Vanmorgen heb ik mijn vader even via Skype gesproken en dat deed ons allebei erg goed. Er is door de artsen gisteravond besloten om toch te gaan dotteren, maar dat lukte vandaag helaas niet meer. Dat wordt pas volgende week dinsdag, vanwege het Pinksterweekend. Gelukkig voelt hij zich op dit moment redelijk goed! Dat stelt mij ook weer iets meer gerust!

Ga ik zo de koffers inpakken, we vertrekken zondagochtend heel vroeg richting Disneyland. We zijn allemaal wel even toe aan vakantie...

Iedereen een fijn lang weekend!!

15 opmerkingen:

 1. Och wat een verhaal.....Nog even en je bent weer thuis...Prachtige rol voor je haaknaalden :):) Rustig aan en beterschap voor je vader. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een spanning. Fijn dat je even lekker hebt kunnen breien. Leuk is het geworden! Probeer te genieten van je vakantie. Liefs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pffff...dat wordt dus wachten voor je vader. Hopelijk blijft je vader zich redelijk goed voelen en doen ze er dinsdag iets aan.

  Probeer desondanks toch te genieten van je dagen Disney. Het is daar zooooooooo leuk! Vooral voor kinderen (ssssssssst....ben er geweest, niet verder vertellen...lol).

  En zo'n rol voor haaknaalden is niet verkeerd. Die van mij staan allemaal in een potje. Maar zo'n rol is wel zo netjes natuurlijk.

  Meisje sterkte, ook voor je vader, en nogmaals: geniet met je gezin van je dagen bij Disney!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie haaknaaldenrol. Zo kun je ze ook handig meenemen.

  Fijn dat je even hebt kunnen breien. Fijn dat je vader wel gedotterd kan worden, al is het nog even wachten en heerlijk dat je hem even gesproken hebt. Probeer toch te genieten van Disneyland. Dat moet echt geweldig zijn, zeker voor de kinderen.

  Sterkte en ondanks alles veel plezier!

  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je er een prachtige haaknaaldenrol van gemaakt! Heel erg leuk gedaan!

  Wat ziet je meisje er prachtig uit als lieveheerbeestje! Helemaal top!

  Ik hoop dat je, ondanks de zorgen om je paps, kan genieten van een paar heerlijke dagen! Heel vee plezier!


  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig dat je even wat voor jezelf hebt kunnen doen. En wat fijn dat je vader zich goed voelt. Ik had gisteren geprobeerd nog te reageren, maar mijn telefoon liep vast. Heel veel plezier in Disneyland en ik hoop dat alles met je vader goed gaat komen!
  Veel sterkte!
  Liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hans Harmelink (Big Brother)17 mei 2013 om 23:17

  Hallo zusje, en ook al haar volgers van haar blogs. Lees sinds enkele dagen pas je blogs en de reacties en we voelen hoe moeilijk het voor jou is om dit op afstand mee te moeten maken. De machteloosheid, het niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn ... Ben blij dat ik met m'n laptop even voor contact heb kunnen zorgen tussen jou en papa via Skype. Hij was zo gelukkig na dat gesprek ... We gaan het hier helemaal redden, dus ga genieten van je vakantie met Stef en de meiden. Papa zou er over in zitten als je niet zou genieten. En over een paar weken zijn we er allemaal op Schiphol! Inclusief papa en mama, al moeten we ervoor omrijden als papa nog niet mag rijden! Mirjam en ik (en onze gezinnen) redden ons ermee! Mama doet het ook hartstikke goed, ze loopt intussen deze week al vele kilometers zonder rollator. Gaat heel goed met haar. Ik ben ook heel blij met alle reacties die je krijgt op je blogs. Ik heb ze gelezen vanaf de 'waarschuwing' die je me gegeven hebt voor koninginnedag/k(r)oningsdag. Ik vind het fantastisch hoeveel mensen op jouw blogs reageren en met je meeleven. Geweldig! Lief zusje, houd nog even vol en geniet met je gezin van jullie welverdiende vakantie. We zien elkaar weer op Schiphol. Groetjes, Big Brother!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Elise ,

  Logisch dat je niet lekker in je velletje zit . Al die zorgen en jullie zo ver weg van elkaar ..

  Ik lees net het bericht van je lieve broer hierboven en moest even een traantje wegpinken hoor .
  De warmte en liefde die ik voel uit dat bericht is heel bijzonder . Jullie zijn een hecht gezin , en met zoveel liefde voor elkaar weet ik zeker dat het allemaal goed gaat komen .
  En dan hoop ik dat je lieve ouders eindelijk mogen gaan genieten van elkaar , ze hebben dat meer dan verdiend na al die ellende .

  Wat heerlijk dat je even ertussenuit gaat met je gezin , dat zal jullie allemaal goed doen .

  Lieve meid , hou je koppie omhoog en hou je goed .

  Dikke knuffel en ook voor je broer , liefs * Haakjuffie *

  Ps wat een waanzinnig mooie haakrol heb je gemaakt !
  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaan jullie door een moeilijke tijd zeg... Ik vind het knap van je hoe mooi en warm je alles op papier kunt zetten. Ik hoop dat het je een klein beetje helpt, net als het skypen met je vader. Hou vol en ik hoop dat je kunt genieten in Disneyland.
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is erg leuk geworden. Ik kan me voorstellen dat je helemaal op een wip zit om bij je vader te zijn en dat kan dan niet, heel frustrerend. Gelukkig met de moderne media kun je wel persoonlijk contact hebben das weer een +. Dit hoesje zou ik, als ik jou was, altijd bewaren het is een herinnering aan een bepaalde tijd in je leven.
  Hoop dat alles goed gaat met je pap a.s. dinsdag en voor jou dat de laatste weken om gaan vliegen.En.. wat een lieve broer heb je!
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeioei heb precies iets gemist...klinkt niet goed! Kan er goed inkomen dat je zo snel mogelijk naar Nederland wil komen om bij je vader te zijn.
  Je haaknaaldenhoesje is wel mooi geworden!
  Veel sterkte gewenst!
  Liefs
  Emilia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geniet in Disneyland en probeer een beetje te geniet want jullie hebben dat we verdient, liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De reactie van jouw zus is geweldig! Daar kun je denk ik wel even mee verder. Ga dus genieten, niemand pakt dit meer van jullie af. En ondertussen hopen en bidden dat het goed gaat met jouw vader. Sterkte en.... have fun in between!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lieve reactie van jouw broer staat hierboven! Hoe moeilijk ook, probeer toch echt te gaan genieten van Disney en je gezin. Je hebt het ook gewoon even nodig om bij te tanken. Je paps is in goede handen en voor je het weet kunnen jullie elkaar weer knuffelen. Hou je taai meis! Liefs van Syl Oh en je lieveheersbeestje.... zooooooooooooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jakkes wat een zorgen zeg, maar als ik dan de reactie van je broer lees, moet je dat wel een goed gevoel geven...zo lief!! Hoop dat je toch nog even lekker gaat genieten met je gezin en daarna heerlijk je vader (en de rest van de fam. natuurlijk:-) weer in de armen sluiten! Je Ladybug kind is schattig:-)
  Veel plezier en alvast een hele goed reis gewenst! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!