dinsdag 29 oktober 2013

Tadaaaaa!!! Mijn eerste knikkerzak!

Het moest er nu toch eens van komen... Het naait zich nou eenmaal (helaas) niet vanzelf.... En dus sjorde ik de naaimachien mee naar beneden, daarna alle stofjes en naaigarnituren en begon eerst de verschillende onderdelen te tekenen en te knippen. Goede draad erin en gaan met die banaan!!

Het ging allemaal zo lekker, dat het natuurlijk wel fout moest gaan... In mijn enthousiasme legde ik de verkeerde kanten op elkaar... En hij was net zo netjes genaaid.... (Snik snik)

Zie hier hoe het eruitzag....


Deze kant was goed...

maar deze kant niet...

En dus werd het boeltje weer losgetornd... Laat ik het maar op een beginnersfoutje houden...

Daarna dus weer opnieuw juist op elkaar gelegd en aan elkaar gespeld en genaaid. En nu ziet het er zo uit:
Alleen nog een veter erdoor en dan is het zakje helemaal klaar!!! Ik ben tevreden!! :-) 

Deze week dus alleen nog even op zoek naar veters of koord!!

Tot vanavond voor de bingo!! En doe je nog niet mee, aanmelden kan nog steeds! Je hoeft me alleen maar te mailen!

9 opmerkingen:

 1. Mooi geworden! En dat overkomt iedereen wel eens hoor, dat er iets losgetornd moet worden. Succes met de rest van de zakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ja, dat had mij ook kunnen overkomen...zó enthousiast bezig,adrenaline...en ja...even een foutje...Je hebt het prima opgelost,het ziet er leuk uit!
  groetnis, Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg leuk uit. Mooi stofje. En dat verkeerd naaien.......het gebeurt mij reghelmatig en ik heb toch wel al 50 jaar ervaring. Moet altijd dubbel checken en dan nog gaat het wel eens verkeerd. Ook met kaarten maken gebeurt het me dat ik alles verkeerd op de basiskaart plak, mijn man schudt dan maar weer zijn wijze hoofd en ik verzin een oplossing. Soms maak ik er dan een enkele kaart van. Heb vorige week 9 kussentje genaaid en.... de lkaatste 2 had ik allbei binnenste buiten. Houdt dus moed, je bent de enige niet.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!