maandag 7 oktober 2013

Restjesdeken (3) en andere dingen

Allereerst maar weer een update van mijn restjesdeken! Ik ga rustig aan verder en zie de deken nu toch wel 'groeien'. Hij begint ook zwaar te worden, zo hangend aan de loom, dus of het een 2 persoonsdeken gaat worden weet ik nog niet...


De deken 'groeit'!!

De afgelopen week heb ik niet geblogd en ook niet gelezen bij andere bloggers... Momenteel ben ik erg moe, de drukte van de verhuizing terug naar NL en diverse andere omstandigheden hakken er momenteel aardig in... Ben zelfs af en toe zo moe, dat zodra ik de meiden naar school heb gebracht, ik al snel weer in slaap val 's ochtends. Echt vrolijk word ik daar niet van, dus ben momenteel ook niet altijd de gezelligste... hihi...

Afgelopen vrijdag voor de zekerheid even bloed laten prikken, maar nog geen uitslag daarvan, dus maar even afwachten. Omdat ik ook duf wordt van de hele tijd op mijn tablet of laptop loeren, heb ik deze dus maar wat meer aan de kant gelegd.

Af en toe zal ik ergens reageren, maar het zal dus minder vaak zijn. Wel wil ik weer wat vaker bloggen en lezen, maar op dit moment bekijk ik het per dag. 

Waar ik in ieder geval wel vrolijk van werd, was de mooie lucht vanmorgen!


Vanaf nu (eigenlijk ook al vorige week) ga ik me vooral richten op leuke dingen om weer wat energie te krijgen! Bloggen hoort daar zeker bij!!

Iedereen alvast een fijne week!!

12 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je veel te verduren gehad. Rustig aan en kom lekker tot rust!

  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je deken wordt al wat ! Enne.... wat je dip betreft (want dat is het wel een beetje), hopelijk laat de bloeduitslag wat zien en kan er wat aan gedaan worden (beetje ijzer erbij of zo hihi). Ik heb zelf ook een algeheel bluuuuuuuuuh gevoel, niks lukt, niks wil. Maar altijd blijven lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herfstdipje? Beterschap gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZOOO!! je deken begin zeker vorm te krijgen. Leuk hoor.

  Steeds moe zijn is zeker niet fijn. Gewoon de tijd voor jezelf nemen en precies zoals je zegt dingen doen die je leuk vind zodat je er weer een beetje energie van krijgt. En even iets minder bloggen en blogs lezen ach zo erg is dat ook weer niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een beetje tijd voor jezelf zal deugd doen. Dat heeft iedereen wel eens nodig :-) Hopelijk krijg je zo snel weer energie.
  Het dekentje ziet er al super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, je deken schiet al op. Al zullen er nog flink wat uurtjes in gaan zitten. Ben echt heel erg benieuwd naar het eindresultaat.

  Tsja....soms moet je weleens een stapje terug doen om even bij te tanken. Hoop voor je dat het bloedonderzoek niets oplevert, zodat je zeker weet dat je alleen maar even hoeft bij te tanken.
  Sterkte!!! En vooral die dingen blijven doen die je leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rustig aan meisie en dan hopelijk gaat snel alles weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als alles lekker loopt komt er een tijd van verwerken van afgelopen periode.Neem er lekker de tijd voor en doe idd alleen maar leuke dingen want daar krijg je weer energie van. En veel slapen want dan krijgt je lichaam tijd om te verwerken. Een dikke knuffel en denk goed om jezelf.
  liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja joh stress vreet aan je energie dus doe maar lekker rustig aan en al het ander komt wel weer. Het is nu even ME-time moet je maar denken..:-) Mooi wordt je deken...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je deken in wording is erg gaaf......

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je deken komt goed! En het is najaar dus wordt iedereen een beetje moe, doe rustigaan en laadt je op aan positieve dingen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!