dinsdag 24 september 2013

Zolder deel 2

Oké, dat het me niet in 1 of 2 dagen zou lukken, dat wist ik. Maar wat hebben wij belachelijk veel spullen!!!


Nu heb je vast ook een idee waarom 
ik het maar bleef uitstellen...

Zoveel, dat ik ben begonnen met het fotograferen van de spullen die ik weg wil hebben!! Die zolder gaat dus nog errug lang duren voordat deze weer helemaal netjes is!!

Maar dat geeft niks, de spullen die ik wil verkopen gaan nu netjes gesorteerd in dozen, zodat ik weet waar het ligt. 

Er staan al een aantal dozen achter de schotten, deze zijn gevuld met foto-albums van ons van vroeger. Ik ga er nu bewust NIET in kijken, anders kom ik nooit verder.... :-) 

Het bed wat je op de foto ziet is een halfhoogslaper van Flexa, deze moet ook nog worden verkocht. Maar niet voordat we eerst een ander matras hebben gekocht voor het huidige bed van de jongste. Ik heb het bed wel verschoven, zodat ik mijn waslijnen weer volledig kan benutten! Onze droger staat nl. nog bij mijn ouders en eigenlijk wil ik het zonder droger volhouden... alhoewel ik het ding toch wel een beetje mis...

Ik ga weer verder met foto's maken en mijn webwinkeltje vullen... Heb dus nu ook niet zoveel tijd om bij jullie te reageren, mijn excuses hiervoor! Zelfs mijn breiwerk aan de deken ligt al een tijdje stil nu...

Mocht je alvast een blik willen werpen in mijn winkeltje, klik dan op het tabje bovenin, je wordt dan door gelinkt! Er zullen iedere keer weer spullen bijkomen, dus kom nog eens vaker langs! :-) 


14 opmerkingen:

 1. Wow, wat ben je goed bezig! En leuk shoppie :D

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je! Ik moet ook nodig wat dingen op marktplaats zetten. Misschien ga ik vanmiddag ook wat dozen open trekken en wat foto's schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou maar vol, aan het eind zie je door de bomen het bos alweer binnenkort! En doe maar genoeg weg, achteraf voelt het goed, ik heb dit jaar ook al een half huis opgeruimd, plezant!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff...ja het valt dan toch altijd wel tegen hé, maar de intentie is er in ieder geval en daar moet het mee beginnen, komt vast goed, nogmaals succes:-) Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo ja ik weer precies wat je bedoelt. Ik heb ook nog zo'n kamer pfff. Wat een klus hè. Tip (werkte voor mij goed) eerder dag 15 of 30 minuten een wekkertje zetten dat werkt ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owwwwwwwwww...wat een werk! Ik snap je uitstel gedrag wel. Mij zou de moed in de schoenen zinken.

  Succes met ruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoooo herkenbaar ben ook bezig de zolder op te ruimen maar daar is momenteel geen door komen aan, beneden zijn we ook bezig en dat moet naar de zolder en dat heeee, eerst de zolder, ach eens foto's maken en marktplaats op dat spul.
  Succes ermee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou goed bezig! Zo zie je weer wat je allemaal hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. tjeeeeeee, wat heeft een mens een hoop troep zeg! Succes met de opruimwoede :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oef, dat ziet er inderdaad uit alsof het nog wel even gaat duren! Maar des te groter is de beloning als het af is! Succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!