maandag 2 september 2013

Heerlijk weekend!!

Afgelopen weekend was een heerlijk weekend! Eerst hadden we zaterdag de verjaardag van de zoon van een vriendin van mij, hij wordt bijna 15! Heel gezellige middag gehad!

Gisteren gingen we met mijn familie naar het mini pretpark Drouwenerzand. Heel leuk daar voor de kids en ook supervoordelig. Je kunt de hele dag onbeperkt snacks eten en koffie/ thee of ranja drinken. Ook het softijs kun je onbeperkt eten... Wat betekende dat onze jongste 4 softijsjes heeft gehad gisteren... :-) 

De oudste kinderen zijn 14, de jongste (is onze jongste) is bijna 7 jaar. En ze vermaken zich allemaal zo leuk met elkaar!

Op een gegeven moment werd ik meegenomen door de 2 14-jarige nichtjes, ik moest met hun mee in een attractie... Waar ik er vroeger zonder probleem overal in ging, ben ik nu een stuk minder enthousiast... Zeker wanneer je over de kop gaat, terwijl je dan ook nog eens rondjes draait....

Met een softijsje net achter de kiezen (mijn enige ijsje die dag) 'mocht' ik dus mee dat gevaarte in... En ik vond het NIET zo geslaagd!!

Mijn nichtjes, moeder, zus en schoonzus echter hadden de grootste lol om mij. En net toen ik dacht dat het afgelopen was... kreeg ik nog een extra rondje waarbij ik nog even een poosje op de kop mocht blijven hangen! Wat was ik blij toen ik weer met beide benen op de grond stond! Enigszins wiebelende benen, dat dan weer wel... :-) 

Verder hebben we weer heerlijk kunnen bijkletsen met ons allen, wat na onze terugkomst vanuit de VS nog niet echt goed was gelukt, vanwege de vakanties van iedereen. En na alle gezondheidsperikelen van mijn ouders dit jaar was het dan ook wel heel fijn weer samen te zijn!

De meiden hebben we ook amper gezien, zij zijn de hele dag met neefjes en nichtjes opgetrokken.

Hier enkele foto's van een zeer geslaagde dag!


Samen met mijn 2 nichtjes en Annelieke

De 2 dames sleepten me mee...

Alle neefjes en nichtjes samen. Linksachter en 
linksvoor zijn mijn meiden

Mijn hele familie!

12 opmerkingen:

 1. Dat was een gezellige dag zo te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo een weekendje bijtanken, en wat een leuke foto's van jullie samen. Een heerlijk weekend om op terug te kijken
  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig wij waren afgelopen woensdag in Drouwenerzand, wij waren vlakbij op vakantie. Ik weet precies in welke atractie je meegesleept bent door je nichtjes, mijn zoontje van 10 kwam daar huilend uit omdat hij het te eng vond.

  Groetjes Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo een weekend meis! Dat was genieten dat is te zien!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke dag, zo te zien! Oh, en ik weet ook in welke attractie je bent geweest. Geen haar op mijn hoofd die daaaaaaar in wilde!! Jij bent dapperder dan ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa het is leuk daar, we zijn er met familiedag naartoe geweest. Leuke foto van jullie allemaal op de bank, zo zaten wij toen ook hahahaha! Stoer hoor, dat je je toch mee hebt laten nemen die attractie in... had ik écht niet gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk familie dagje heb je gehad. Ik hou zelf ook niet zo van achtbanen die over de kop gaan. Wel knap van je dat je bent mee gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie hebben duidelijk leute gehad daar in het park! Het straalt gewoon van de foto's af! Plezant als je fijne dingen samen kan doen met je familie :)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een stralende foto's, heerlijk!!! Drouwenerzand, volgens mij ben ik daar ook wel eens geweest (lang gelee).

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!