zondag 17 februari 2013

(Wilde) dieren

Hier in de omgeving van Covington, WA is het aardig bosrijk. Je vindt hier veel naaldbomen, waardoor het hier het hele jaar door groen blijft. Washington State wordt dan ook wel de Evergreen State genoemd. Je vindt hier ook veel verschillende dieren: eekhoorns, wasberen, herten, slangen, veel verschillende soorten vogels en coyotes.

Herten, eekhoorns, vogels en slangen hebben we hier al zien rondlopen, vliegen en glibberen, wasberen heb ik helaas alleen nog maar dood aan de kant van de weg zien liggen. Coyotes hebben we (gelukkig) nog niet gezien, maar we horen ze regelmatig!! Wanneer de zon ondergaat worden ze actief en gaan ze op hun manier "praten". Toen we hier net waren, dachten we dat er een hond enorm stond te janken... Hieronder een YouTube link waarop je het geluid van coyotes kunt horen.

http://www.youtube.com/watch?v=Ugz1O01Nf0k&feature=youtube_gdata_player


Ook nog een foto van een slang, ze zijn klein en gelukkig ongevaarlijk, maar het is wel iedere keer even schrikken als je er 1 ziet... (Deze is trouwens dood, waarschijnlijk overreden door een auto)1 opmerking:

  1. Hè vriendinnetje eindelijk ook aan het bloggen!
    Ik ga je zeker volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!