woensdag 23 april 2014

Daar ben ik weer eens!!

Hoi allemaal!!

Eindelijk, na 3 maanden afwezigheid, weer eens een berichtje van mij!

Ik heb bewust even mijn blog aan de kant gezet, het afgelopen jaar was toch wel een heel druk en bewogen jaar en dat is me niet in de koude kleren gaan zitten.... Dus heb ik toen maar even de beslissing genomen om even helemaal uit blogland te vertrekken en mezelf even tot rust te dwingen.

Daarnaast kon ik ook geen creatieve dingen laten zien, want de schouder geeft nog steeds problemen helaas... Dus ook dat heb ik aan de kant moeten leggen.

Wel ben ik met jeugdvolleybal bezig geweest (enige lastige is dan die schouder weer, want ik kan niet alles voor doen) maar dat gaf me wel weer even een lekker gevoel en wat meer energie.

Afgelopen weekend zijn we naar onze stacaravan op Ameland geweest om weer even alles schoon te maken en klaar te maken voor komend seizoen.

Even heerlijk ook van de zon genoten en zelfs nog verbrand....

Nu wil ik de draad weer gaan oppakken met bloggen, maar dat zal niet dagelijks zijn... Ook wil ik weer bij jullie gaan meelezen, maar alles teruglezen wordt een beetje teveel van het goede... Sorry dames! ;-)

Hopelijk tot gauw!!

16 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent. Miste je berichtjes al een tijdje!!! Doe rustig aan enne bloggen moet leuk zijn geen verplichting!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je weer terug bent, ook ik miste je berichtjes. Maar je gezondheid gaat voor alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weer bent!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug! Stom dat je schouder nog altijd problemen geeft, zeker als je graag creatief bezig bent :-( hopelijk betert dit toch nog eens. Ondertussen kan je weer rustig meelezen en af en toe een blogje plaatsen.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om weer wat te horen ... euh lezen van je. Jammer dat de schouder nog opspeelt. Maar goed dat je even at rust en tijd voor jezelf hebt genomen. Dat wil er nog wel een bij inschieten.

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug in blog land. Heel vervelend zo een schouder die niet zo lekker wil en je belemmerd in de dingen die je zo graag doet. Wel fijn dat je zo af en toe weer even dingen van je af wil schrijven. Het is altijd leuk om weer een update van je te vernemen. Ook al gaat het niet over haken of breien.

  groetjes Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah hier ben je weer :-) Welkom terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom terug, Elise!! Ik zie hierboven dat je behoorlijk gemist bent de afgelopen maanden! En daar kan ik mezelf bij scharen...
  Naar dat je schouder zo bleef plagen, hopelijk wordt dat snel beter.
  Haha, alles van 3 maanden op alle blogs terug lezen? Dan mag je wel een paar weekjes niks anders gaan doen!! Ik heb soms al dat ik een berg heb als ik een dag niet heb gelezen... Dus, gewoon lezen waar je zin in hebt.

  Liefs Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je weer terug bent! En ook heel verstandig om even een pauze te nemen.... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je weer in blogland bent. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!