maandag 13 januari 2014

Daar ben ik weer!!!

Hallo allemaal,
 
Het heeft even geduurd, maar ik ben er weer!De feestdagen waren heel gezellig, maar ook best wel druk. Dat eiste even zijn tol van mij, ik was behoorlijk moe door de drukte, maar ook door het afgelopen jaar. Het was een pittig jaar, met veel leuke dingen zoals ons verblijf in Amerika en de terugkomst in Nederland waar we werden herenigd met de familie, maar ook minder leuke dingen zoals de ziekenhuisopnames van mijn ouders en het hele geregel en de drukte rondom ons vertrek terug naar Nederland.

Maar ik vind het ook weer lekker om terug te zijn in Nederland, waar we we ons "gewone" leventje weer hebben opgepakt! Beide meiden zijn nu aan het volleyballen, de oudste is "gepromoveerd" naar een hoger team en de jongste heeft de eerste 2 trainingen gehad. Ook is de jongste dan eindelijk begonnen aan de zwemlessen! Na jaren van oorontstekingen kreeg ze nu dan eindelijk groen licht van de KNO-arts en dus zijn we ook daar mee gestart. Gelukkig vind ze het hartstikke leuk, zelf hoop ik dat ze over anderhalf jaar A en B heeft, want ik vind die zwemlessen maar niks.... ;-) Ik ben niet zo van die warme zwembaden, de drukte in die douches na afloop en het gevlieg heen en weer... Maar ff doorzetten dus! :-)

Wat voor mij een beetje minder is, is dat ik momenteel weer meer last van mijn schouder heb. De deken heb ik maar in de kast gelegd (letterlijk en figuurlijk), want dat is nu gewoon te zwaar. Dat wordt dus een project voor de volgende winter. Maar doordat ik wel doorging met breien aan mijn sjaal, probeerde ik mijn rechterschouder wat meer te ontlasten, waardoor ik nu links een tennisarm heb... Nu ligt mijn creatieve gebeuren dus even helemaal stil... en daar baal ik best wel van!! Heb nu voor de tennisarm een speciale brace en binnenkort kan ik een echo laten maken van mijn schouder. Dat eerst maar eens even afwachten en dan zien wat de volgende stappen zullen zijn.

Doordat ik even wat minder goed in mijn velletje zat, heb ik tot mijn grote schaamte de cadeautjes van de bingo nog helemaal niet verstuurd... erg he!!?? Ik heb morgen even de auto tot mijn beschikking en dan wil ik alles versturen, dus dames het komt eraan!!

En hopelijk komt het dan wel bij jullie aan! Mijn Christmas DIY Ornaments swap is namelijk nooit bij mij aangekomen... Gelukkig ontving ik wel weer een hele lieve snailmail afgelopen week van Onny!!! Daar volgt nog wel een blogje over!

Maar in ieder geval, ik ben er weer!! En over een maand viert mijn blog "Gewoon Elise" de eerste blogverjaardag, dus ik ga me de komende tijd eens even bezinnen op wat ik daar mee ga doen. Ik voel een weggever aankomen!! ;-)

Hopelijk snel weer wat meer berichtjes van mijn kant, ik ga ook weer proberen wat meer bij jullie te lezen!


10 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent! Wat vervelend van je klachten, hopelijk gaat het snel beter. De zwemlessen ga ik vanaf vrijdag meemaken, dan beginnen mijn dochters met zwemles. Ik hoop dat ze het snel oppikken want ik hou er ook niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer wat van je te horen. Wel balen van je blessures. Hopelijk kunnen ze er snel wat aan doen. Ik weet maar al te goed hoe vreselijk het is als je de dingen die je leuk vindt niet kan doen omdat je lijf niet meewerkt. En zwemles, ach... ik ben inmiddels aan mijn 5e jaar begonnen... Alles went ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn weer iets van jou te horen. Doe het maar rustig aan. Ook een tennisarm heeft rust nodig. Anders kan je daar lang mee zitten. Laat ons tussendoor zo maar iets weten. Dat vinden we ook leuk.

  Veel beterschap en groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow, dat klinkt helemaal niet fijn, links én rechts in de lappenmand :-(
  Hopelijk kun je beide armen snel weer op en top gebruiken.
  Wat moet ik zeggen van jullie postbode, de man/vrouw heeft inmiddels een hele verzameling denk ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah zeg, dit is echt niet leuk! Ik hoop voor je, dat het snel wat beter zal gaan en je de beide armen weer gewoon kunt gebruiken. Beterschap en doe het rustig aan.... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hè jakkie, wat vervelend dat je zo'n last hebt. Sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. als je lijf niet mee wil…vervelend, mss lukt lezen wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom terug :)
  Oh, dat mis ik inderdaad helemaal niet, die zwemlessen... Er zijn tijden geweest dat ik 3 keer per week in dat warme zwembad zat te wachten tot zoonlief klaar was met zwemmen. Om dan snel weer naar huis te vliegen, want er moest gegeten worden en dochter naar zangles ed. Toch wel lekker als ze wat ouder worden.
  Doe lekker rustig aan, het komt allemaal wel.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je beide armen in de lappenmand, dat is zeker niet leuk! Vooral als je nog een gezin hebt om voor te zorgen. Met zwemles heb ik geen ervaring, de poes zwemt niet graag...
  Ik wacht het rustig af, nu ik weet wat er aan de hand is. Doe rustig aan, je gezin heeft je harder nodig, en je gezondheid is belangrijker dan mijn Bingo-prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welcome back! Je bent niet de enige die in de lappenmand ligt :-) veel beterschap gewenst en hopelijk snel ook! We volgen het op.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!