vrijdag 20 december 2013

Vakantie!!! en nog meer...

Ja, vandaag was het al vakantie voor ons! De meiden waren al vrij van school en manlief kwam vandaag weer terug uit Amerika.

Vandaag was ook de eerste zwemles voor onze jongste! Ja, ze is al 7 jaar oud, maar vanaf de leeftijd van 9 maanden heeft ze niks anders gehad dan oorontstekingen. En was het met haar dokter hier, arts daar, ziekenhuis in en ziekenhuis uit. 

Dus eindelijk kon ze beginnen aan zwemles! Ze had er superveel zin in en duwde mij dan ook zowat door het poortje bij het zwembad want ik moest opschieten.

Ze vond het geweldig, maar durfde niet met gezicht en vooral oren onder water. Ze probeerde het en klaagde al vrij gauw over oorpijn.... oh oh.... Nu is ze flink verkouden en dan vooral snotterig, dus "hoop" ik maar dat het daaraan ligt... en niet aan het water... 

Nu dus maar even afwachten hoe het verder gaat de komende dagen, de hele avond heeft ze aangegeven dat ze oorpijn had (geen koorts gelukkig!!). Morgen gaan ze logeren bij hun nichtjes en neefje, dus het zou fijn zijn als er geen nieuwe oorontsteking begint!

En dan is het nu dus even echt vakantie!! Geen school, werk (man is ook 2 weken vrij!), volleybal en zwemles! Maar wel Kerstdagen, feest, familie, eten, gezelligheid, logeerpartijen hier, oliebollen bakken, oudjaar uitzitten met familie en proosten op 2014!!

Ik heb er zin in!!!

Daarnaast wil ik jullie natuurlijk ook allemaal bedanken voor jullie deelname aan de bingo! Ik vond het erg leuk om te organiseren, maar wat werd het spannend zeg. Nog maar weinig nummertjes en er werd maar geen bingo geroepen! Ik ga dit in 2014 vast nog eens een bingo organiseren!

Ik wens iedereen alvast fijne Kerstdagen en een goed, gezond en creatief 2014!!


9 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie! En dankjewel voor het organiseren van de bingo. Het was iedere avond weer spannend, vond ik! Goede Kerstdagen en alle goeds voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik wist niet dat je man nog in Amerika zat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bingo was hartstikke grappig en op het laatst had ik dus wél bingo maar ik was te traaaaaaaaag hahaha! Lekker vakantie nu hè, genieten met z'n allen. Ik hoop dat je dochter als een speer door het water zal gaan, zónder oor problemen. Je hebt toch wel oordopjes laten aanmeten neem ik aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van de laatste dagen van 2013 !
  Fijne feesten en een creatief 2014 gewenst!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie! En fijn dat je man weer terug is! Geniet van deze feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hè wat fijn dat je man weer thuis is. Geniet van jullie vakantie.,
  Succes met de zwemles, die oorontstekingen...ik weet er alles van onze jongste dochter had daar ook heel veel last van. Bedankt voor de goede wensen en bij deze ook alle goeds voor jou en je gezin.
  fijn week end, mooie dagen en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, oh, die oren.... Ik kan eerlijk gezegd de keren, dat ik in het ziekenhuis gezeten heb niet meer tellen. Alle 4 de kinderen hadden hier last van. Wat ben je dan blij, als je bij elk kind de zwemlessen af kan sluiten. De jongste moet nog beginnen, zie er nu al een beetje tegenop... Fijn dat je weer compleet bent! Fijne dagen en alle goeds voor 2014. Geniet! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooo ja oorontsteking zo vervelend. Ik hoop ook voor haar dat ze het niet heeft.

  Ik wens jullie veel plezier de komende 2 weken. Geniet lekker van het samen zijn. X

  Liefs Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om je reactie te lezen!